Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Veel gestelde vragen - Verzekeren

Moet ik een annuleringsverzekering afsluiten? 

Wij adviseren u zelf een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent.

Wie is er aansprakelijk voor schade? 

U bent verplicht het huurobject en de inventaris voorzichtig en netjes te behandelen. Na gebruik moet u het in schone staat achter laten. De eigenaar van de woning en/of La Caza is niet verantwoordelijk voor waardeverlies en/of beschadiging van uw eigendommen, veroorzaakt door gebreken aan de woning of door onjuist gebruik ervan.

Bij schade aan het huurobject en/of bij grove nalatigheid van uw kant bent u als hoofdboeker geheel verantwoordelijk en aansprakelijk voor de totale kosten. De kosten voor schade en vermissing worden zoveel mogelijk afgetrokken van de waarborgsom. Wanneer iets breekt, beschadigd raakt of wanneer u iets verliest, moet u dat de verhuurder direct laten weten en de schade vergoeden.
Welke verzekeringen moet ik afsluiten? 

Om onvoorziene kosten te voorkomen adviseren wij u om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren? 

Deze gegevens vindt u terug in de algemene voorwaarden

NB Reisovereenkomsten vormen een uitzondering op de ‘Wet verkoop op afstand’ en komen daardoor niet in aanmerking voor een herroepingsrecht (‘bedenktijd’) van 14 dagen.

Wie is er verantwoordelijk voor eventuele schade? 
De huurder is wettelijk aansprakelijk voor eventuele door hem toegebrachte schade. Een schadegeval dient direct aan de medewerker van La Caza of huiseigenaar/beheerder te worden doorgegeven. Schade is altijd voor eigen rekening. Wij adviseren om een schadeverzekering af te sluiten bij uw eigen verzekeringsagent of tussenpersoon.

Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza