Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Veel gestelde vragen - Boeken

Hoe zie ik welke vakantiehuizen nog beschikbaar zijn? 

Bij het online zoeken worden enkel beschikbare vakantiehuizen in het zoekresultaat weergegeven. Specificeer een maand en/of verblijfsduur naar keuze om beschikbare accommodaties voor die periode te zien.

Hoe vind ik een vakantiewoning? 

Snelzoeken
Op alle pagina’s van de website ziet u het kader met ”zoek uw vakantiewoning” waarin u uw gewenste aankomst en vertrektijd en het door u gewenste aantal slaapkamers kunt ingeven. Als u dan klikt op ‘Zoeken’, wordt u naar de pagina’s met zoekresultaten van uw opdracht geleid. 

Aanbod zoeken
Boven in de menubalk van de webpagina ziet u de knop ‘Vakantiehuizen’. Wanneer u daar op klikt, komt u op een pagina met een overzicht van ons gehele aanbod. De foto’s van de huizen zijn aanklikbaar en brengen u naar de pagina met gedetailleerde informatie over een huis.
Hoe zie ik welke vakantiehuizen nog beschikbaar zijn? 

Wanneer u uw aankomst en vertrekdatum heeft ingegeven en vervolgens op zoeken klikt worden alleen de beschikbare huizen getoond.

Waar vind ik de totale huurprijs? 

Wanneer u een woning heeft geselecteerd ziet u bij tabblad beschikbaarheid & prijzen de mogelijkheid om uw aankomst, vertrek, het aantal personen en eventueel kinderbedjes en kinderstoelen in te geven. Wanneer u op de knop “bereken uw prijs” klikt ziet u meteen uw huurprijs en specificaties.

Hoe reserveer ik een woning bij La Caza? 

Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw vakantiewoning reserveren. Heeft u de woning van uw keuze gevonden? Wanneer u een woning heeft geselecteerd ziet u bij tabblad beschikbaarheid & prijzen de mogelijkheid om uw aankomst, vertrek, het aantal personen en eventueel kinderbedjes en kinderstoelen in te geven. Wanneer u op de knop bereken uw prijs klikt ziet u meteen uw huurprijs en specificaties.

Wanneer u op de knop reserveren klikt verschijnt automatisch de reserveringspagina. Vul uw gegevens in, vink aan ´Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden´ en klik op versturen. Uw reservering is geplaatst. 

Liever nog even overleg? Geen probleem. Neem contact op met La Caza per telefoon op 0034 965 748 111 of per mail info@lacaza.nl

Wat gebeurt er nadat ik heb gereserveerd? 

Via internet reserveren
U heeft op onze website uw reservering gemaakt. Wij sturen zo snel mogelijk (meestal binnen enkele uren) een bevestiging met factuur naar uw e-mailadres. Na onze bevestiging is uw reservering definitief.

Telefonisch reserveren
U heeft uw reservering telefonisch gemaakt. Wij sturen u zo snel mogelijk de reserveringsbevestiging en factuur per e-mail toe. Op de factuur/reserveringsbevestiging vindt u meer informatie over de betalingstermijn. 

Hoe kan ik mijn boeking volgen? 

Alle informatie over uw boeking en betalingen vindt u in “Mijn La Caza”. Hier vindt u alle gegevens van uw vakantiehuis en de status van uw betaling. U ontvangt per e-mail de inlog-gegevens nadat u de (aan)betaling heeft voldaan.

Kijk bij de veelgestelde vragen onder het tabblad ´Mijn La Caza´ voor meer informatie over uw persoonlijke inlogpagina. 

Hoe kan ik zien of een vakantiehuis vrij is? 

Kies de woning van uw voorkeur

Kijk op het tabblad beschikbaarheid & prijzen. Data die roze doorgestreept zijn, zijn niet beschikbaar. De klikbare data zijn wel beschikbaar.

Wanneer u op een datum klikt, wordt de prijs van het vakantiehuis voor de gekozen verblijfsduur weergegeven.

Hoe lang of kort van tevoren kan ik boeken? 

In de kalender op de huisbeschrijvingspagina staat precies wanneer het betreffende huis geboekt kan worden. De meeste huizen kunnen voor zowel het actuele als het volgende jaar geboekt worden. In uitzonderingsgevallen en mits de betaling direct binnen is, kan er op de dag van vertrek nog geboekt worden.

Ik wil nog niet direct boeken. Kan ik online een optie nemen? 

Op bijna alle accommodaties kan een optie genomen worden van 48 uur. Indien het verblijf binnen 8 weken aanvangt, kunt u enkel een optie nemen van 24 uur. U heeft dan enige bedenktijd met de zekerheid dat het huis voor u geblokkeerd wordt. U kunt maximaal 1 optie tegelijk nemen. 

Hoe kan ik mijn optie omzetten in een boeking? 

Wanneer u een optie heeft geplaatst, kunt u de definitieve reservering via de website plaatsen. U dient dan de gewone reserveringsprocedure te volgen als aangegeven op de website. In het vak ´opmerkingen´ kunt u aangeven dat u reeds een optie heeft genoteerd. 

Ook kunt u per mail aangeven dat u de optie wilt omzetten in een definitieve reservering, graag met zo volledig mogelijke informatie (naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer, mobiel nummer, aantal personen en eventuele extra´s).

Wanneer ik online boek, hoe weet ik dan zeker dat mijn boeking gelukt is? 

Zodra u in het boekingsproces op Versturen klikt, ontvangt u via e-mail een bevestiging dat uw reservering door ons is ontvangen en in behandeling is. Meestal ontvangt u binnen enkele uren van ons per mail de definitieve bevestiging van uw reservering inclusief de factuur. Wij raden u aan deze pagina af te drukken en te bewaren en zorg te dragen voor tijdige betaling. Wanneer u geen bevestiging van ons ontvangt, neem dan contact op met info@lacaza.nl.

Wat gebeurt er nadat ik de (aan)betaling heb voldaan? 

Nadat u telefonisch of online geboekt hebt, ontvangt u via e-mail een bevestiging en factuur. Op deze bevestiging staat aangegeven binnen welke termijn u de (aan)betaling dient te voldoen. Nadat de betaling door La Caza ontvangen is, ontvangt u per e-mail de bevestiging van uw reservering met uw inlog-gegevens van “Mijn La Caza”. Op uw persoonlijke pagina treft u verder alle gegevens van uw reservering. Vul zo goed mogelijk alle gevraagde informatie in, zodat wij uw komst zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. 

U treft op uw persoonlijke pagina verder informatie over de adresgegevens van de vakantiewoning en de gegevens over de planning en informatie voor de sleutel overdracht bij uw vakantiehuis. 

NB Reisovereenkomsten vormen een uitzondering op de ‘Wet verkoop op afstand’ en komen daardoor niet in aanmerking voor een herroepingsrecht (‘bedenktijd’) van 14 dagen.


Kan ik iets in mijn boeking veranderen? 

U kunt zelf geen wijzigingen in uw boeking aanbrengen. Neem contact op La Caza.

De kosten voor een wijziging bedragen € 35. Indien u de verblijfsperiode wilt aanpassen of van accommodatie wilt veranderen, kunnen annuleringskosten van toepassing zijn. 

Telt een baby als meereizend persoon, of bovenop het aantal (volwassen) personen? 

Een baby telt als meereizend persoon. Bij elk vakantiehuis staat vermeld hoeveel personen zijn toegestaan. Dit is het totaal aantal volwassenen en kinderen dat in het huis mag verblijven. In sommige gevallen mag dit totaal aantal overschreden worden met 1 of 2 baby’s van 0 tot en met 2 jaar.

U kunt er niet van uitgaan dat er extra inventaris of een baby bed aanwezig is. Wanneer u het aantal gasten overschrijdt met een baby tot en met 2 jaar, dient u dus zelf voor een bedje te zorgen of u kunt dit huren via La Caza meteen bij boeking. U kunt dit ook na boeking nog doen via “Mijn La Caza”.

Twijfelt u of het aantal personen geschikt is voor een bepaalde woning, neem dat even contact op met La Caza! Wij helpen u graag verder.

Kan ik op een afwijkend moment aankomen/vertrekken? 

U bent vrij om in overleg met één van de medewerkers van La Caza uw eigen aankomst en vertrekdatum te bepalen binnen de gehuurde periode

Heeft u een afwijkende aankomst tijd en/of vertrektijd? Neem svp even contact op met La Caza!


Wordt het huis gepoetst, of moet ik dit zelf doen? 

U hoeft het huis niet zelf schoon te maken. Wel dient u het huis vanzelfsprekend altijd in een behoorlijke staat (‘bezemschoon’)  achter te laten. Bij uw boeking wordt standaard een bedrag aan eindschoonmaak berekend, deze kosten verschillen per huis. 

Hoe kan ik mijn boeking volgen? 
Alle informatie over uw boeking en betalingen vindt u in “Mijn La Caza”. Hier vindt u alle gegevens van uw reservering en de status van uw betaling. U ontvangt per mail de inlog-gegevens nadat u de (aan)betaling heeft voldaan.
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza