Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Veel gestelde vragen - Algemeen

Welke garanties biedt La Caza mij? 
La Caza legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit, zekerheid en integriteit. Bekijk hier onze kwaliteitslabels
Mijn gegevens zijn veranderd. Hoe kan ik dat aan jullie doorgeven? 
Wijzigingen van uw gegevens kunt u per e-mail aan ons doorgeven via: info@lacaza.nl
Wat doe ik als ik een klacht heb? 
Als u tijdens uw verblijf een klacht heeft, meld dit dan tijdens uw verblijf per mail aan info@lacaza.nl. Dan kan het probleem worden opgelost. De beheerder is voor u als huurder uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf.
Kan ik overwinteren in een vakantiewoning van La Caza? 
Ja. U kunt in de winterperiode een vakantiewoning voor een langere periode huren. U kunt uw woning reserveren via onze website indien beschikbaar in de door u gewenste periode.
Mag ik mijn hond of kat meenemen? 

U mag geen huisdieren meenemen naar uw vakantiewoning, tenzij u anders overeenkomt met de verhuurder. Indien La Caza akkoord is met het meenemen van een huisdier, wordt hiervoor € 50,- extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. 

Hoe laat kan ik in de woning? 
In het algemeen geldt zaterdag als de dag van aankomst en vertrek (wisseldag). De woning kan betrokken worden tussen 16.00 en 21.00 uur. Na het vertrek van de vorige gasten moet de woning worden schoongemaakt. Daarom is een eerdere aankomst in de regel niet mogelijk. De sleuteloverdracht vind plaats op ons service kantoor in Benissa.
Wanneer moet ik een woning verlaten? 

In het algemeen geldt zaterdag als de dag van aankomst en vertrek (wisseldag). Gasten moeten vóór 10.00 uur vertrekken uit de woning. De woning wordt dan schoongemaakt voor de volgende gasten. Daarom is een later vertrek in de regel niet mogelijk. Wanneer u op een ander tijdstip wenst te vertrekken kunt u een verzoek indienen bij een medewerker ter plaatse via Mijn La Caza.  

Ik heb een vlucht geboekt waardoor ik pas laat aan ga komen. Wat nu? 

Geef de aankomsttijd gelijk aan bij boeking (of zodra de exacte aankomsttijd bij u bekend is). In overleg met de medewerker van La Caza wordt gekeken of aankomst op het door u aangegeven tijdstip mogelijk is. Houdt u er rekening mee dat er kosten gerekend kunnen worden voor een late aankomst. In een enkel geval zal een late aankomst niet mogelijk zijn en kunt u (in overleg) pas de volgende ochtend in de woning.

Met hoeveel personen mag ik in de woning? Mogen er extra personen mee? 

Het aantal personen genoemd in de beschrijving van de vakantiewoning is het maximum toegestane aantal (ongeacht het aantal vermelde slaapplaatsen). Baby's worden hierin meegerekend, tenzij anders aangegeven. U dient ons bij boeking het juiste aantal personen op te geven. Mocht dit aantal later wijzigen, dan dient u dit aan ons door te geven. Dit geldt ook voor eventuele logees. Bewoning door meer personen dan het maximum toegestane aantal is niet geoorloofd, op straffe van onmiddellijke verwijdering uit de gehuurde accommodatie. Het plaatsen van tent of caravan in de tuin is niet toegestaan.

Is er een kinderbedje en/of -stoel in de woning aanwezig of te huur? 

Een kinderbedje en/of kinderstoel is niet standaard aanwezig in de woning. U kunt bij uw reservering meteen kinderbedjes en of kinderstoelen bijbestellen. Ook kunt u na uw boeking via “Mijn La Caza” bij tabblad extra’s kinderbedjes en/of kinderstoelen extra bijbestellen. Bedlinnen voor het kinderbedje dient u altijd zelf mee te nemen, dit is ter plaatse niet beschikbaar.

Kan ik het adres van het vakantiehuis ontvangen? 

Het adres van het vakantiehuis ontvangt u na het voldoen van uw betaling van de boeking. Wegens privacywetgeving mogen wij geen adresgegevens prijsgeven vóór er geboekt is.

Zijn er vakantiehuizen beschikbaar die toegankelijk zijn voor mindervaliden? 

La Caza biedt zo gedetailleerd mogelijke informatie over de toegankelijkheid van de vakantiehuizen. Op de huisbeschrijvingspagina staan alle details vervolgens uitgebreid beschreven. Zo kunt u zelf inschatten of een vakantiehuis voor u en uw reisgezelschap geschikt is.

Blijven mijn gegevens geheim? 

La Caza respecteert uw privacy en is toegewijd aan de bescherming ervan. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie omtrent de omgang met persoonlijke en technische gegevens.

Kan ik een gids of brochure toegestuurd krijgen? 
Alle vakantiehuizen staan met volledige beschrijving, indeling, prijzen en beschikbaarheid op internet. Omdat het internet vollediger en actueler is dan een brochure ooit kan zijn, maakt La Caza geen gebruik meer van papieren brochures. Wanneer u hulp nodig hebt bij het vinden van een geschikt huis via de website, kunt u telefonisch contact opnemen of een berichtje per mail sturen naar info@lacaza.nl.
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza