Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Vakantievilla huren

Een vakantievilla huren in Spanje? Als u uw vakantie wilt doorbrengen in een van de luxe villa's in Spanje dan bent u bij La Caza aan het juiste adres. La Caza verhuurt luxe vakantievilla's in Spanje. Naast de persoonlijke ontvangst bij de villa kennen wij de villa's door en door, waardoor wij u snel en servicegericht van dienst kunnen zijn. De villa's in Spanje die u op de website aantreft bij het aanbod vakantiehuizen worden exclusief door La Caza verhuurd. Voor een luxere vakantievilla vakantie bent u dus bij La Caza aan het juiste adres.

Hoe boekt u een vakantievilla in Spanje

Via de website kunt u bij elke vakantie villa eenvoudig uw reservering plaatsen. Nadat wij uw reservering bevestigd hebben, ontvangt u van ons de factuur met het (aanbetaling)bedrag. Nadat uw aanbetaling ontvangen is, wordt uw reservering omgezet in een boeking. Via de e-mail ontvangt u de bevestiging. U ontvangt dan tevens inloggegevens van uw persoonlijke Mijn La Caza. Via ´Mijn La Caza´ kunt u in uw eigen persoonlijke omgeving de boeking bekijken, extra opties bestellen zoals een kinderbed en kinderstoel en uw reisinformatie doorgeven. Deze reisinformatie is van belang zodat wij u op het juiste moment kunnen ontvangen in Spanje bij de villa.

De villa's liggen allemaal in het gebied van de Costa Blanca en bevinden zich in en rondom de regio's CalpeAlicante, Altea, Javea, Moraira en Benidorm.

Waarom u een villa in Spanje huurt bij La Caza

  • Al bijna 10 jaar verhuurt La Caza villa's in Spanje
  • La Caza is gevestigd in het gebied waar de villa's verhuurd worden
  • Eigen technische dienst
  • Altijd op de hoogte van de laatste nieuws uit Spanje met La Caza Summertimes
  • Duizenden tevreden klanten gingen u voor
  • Persoonlijke ontvangst bij de vakantievilla
Villa's huren in Spanje doet u dus bij..?.. La Caza!

Wij kijken er naar uit om u een onvergetelijke vakantie in Spanje te bezorgen in een van de vele luxe villa's. Heeft u nog vragen over een villa neem dan eens een kijkje bij de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.


Wij bieden professionele dienstverlening