Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Vakantievilla huren

Een vakantievilla huren in Spanje? Als u uw vakantie wilt doorbrengen in een van de luxe villa's in Spanje dan bent u voor service ter plaatse bij La Caza aan het juiste adres. La Caza verzorgt luxe vakantievilla's in Spanje. Naast de persoonlijke ontvangst bij de villa kennen wij de villa's door en door, waardoor wij u snel en servicegericht van dienst kunnen zijn. De villa's in Spanje die u op de website aantreft bij het aanbod vakantiehuizen worden exclusief door La Caza voorzien van service. Voor service in een luxere vakantievilla vakantie bent u dus bij La Caza aan het juiste adres.

Hoe boekt u een vakantievilla in Spanje

Via de website kunt u bij elke vakantie villa eenvoudig uw reservering plaatsen. Leest u aandachtig de algemene voorwaarden, waarbij u ziet dat u een huurovereenkomst aangaat met de eigenaar van de woning. Nadat wij uw reservering bevestigd hebben, ontvangt u van ons de factuur met het (aanbetaling)bedrag. Nadat uw aanbetaling ontvangen is, wordt uw reservering omgezet in een boeking. Via de e-mail ontvangt u de bevestiging. U ontvangt dan tevens inloggegevens van uw persoonlijke Mijn La Caza. Via ´Mijn La Caza´ kunt u in uw eigen persoonlijke omgeving de boeking bekijken, extra opties bestellen zoals een kinderbed en kinderstoel en uw reisinformatie doorgeven. Deze reisinformatie is van belang zodat wij u op het juiste moment kunnen ontvangen in Spanje bij de villa.

De villa's liggen allemaal in het gebied van de Costa Blanca en bevinden zich in en rondom de regio's CalpeAlicante, Altea, Javea, Moraira en Benidorm.

Waarom u een villa in Spanje huurt met de service van La Caza

  • Al bijna 15 jaar verhuur service voor eigenaren van villa's in Spanje
  • La Caza is gevestigd in het gebied waar de villa's verhuurd worden
  • Eigen technische dienst
  • Altijd op de hoogte van de laatste nieuws uit Spanje met La Caza Summertimes
  • Duizenden tevreden klanten gingen u voor
  • Persoonlijke ontvangst bij de vakantievilla
Villa's huren in Spanje doet u dus met de service van?.. La Caza!

Wij kijken er naar uit om u een onvergetelijke vakantie in Spanje te bezorgen in een van de vele luxe villa's. Heeft u nog vragen over een villa neem dan eens een kijkje bij de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.


Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza