Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Vakantiehuizen Benissa

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar de Spaanse Costa Blanca en heeft u voorkeur voor een vakantiehuis in Benissa? Op onze website ziet u alle vakantiehuizen in Benissa die u bij ons kunt huren voor een onvergetelijke vakantie in Spanje. U kunt bij vakantiehuizen zoeken naar een geschikte accommodatie. Klik op een accommodatie voor de uitgebreide beschrijving en ga naar de fotogalerie om u vast in te leven. Is de woning nog vrij in de gewenste periode? Plaats dan direct online uw reservering.

Benissa is één van de oudste dorpen van de Spaanse Costa Blanca. Het oude centrum  van dit typisch Spaanse woondorp is klein en compact en biedt een kijkje in het leven van de lokale bevolking. Hier vindt u de wekelijkse markt en verschillende culturele en toeristische trekpleisters. Het dorp Benissa ligt iets landinwaarts en haar grondgebied strekt zich uit tot en met de kust. 

Vanuit uw villa in Benissa kunt u schitterende wandeltochten maken door de heuvels. Langs de 4 km lange kust van Benissa kunt u zich vergapen aan de schoonheid van de Middellandse Zee. Uiteraard is hier aan gezellige terrasjes en restaurantjes ook geen gebrek.

Wij bieden professionele dienstverlening