Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Vakantiehuizen Altea

Het chique Altea! Een mooie badplaats die een ruime 10 km ten noorden van Benidorm ligt. La Caza heeft meerdere vakantiehuizen in Altea, Spanje. Ieder vakantiehuis in Altea is schitterend, de één nog luxueuzer dan de andere. Klik op een huis naar keuze, lees de uitgebreide beschrijvingen en bekijk de prachtige foto’s. U kunt meteen kijken of uw vakantiehuis in Altea nog vrij is in de gewenste periode. Vervolgens kunt u heel eenvoudig en snel uw boeking plaatsen voor uw vakantiehuis. Altea is zeker de moeite waard om uw vakantie in door te brengen.

Het stadje Altea is gebouwd op een licht glooiende heuvel en biedt werkelijk een schitterend uitzicht over de Spaanse stranden en de Middellandse Zee. Aangrenzend zijn wat chique buitenwijken zoals Altea Hills waar u zich fijn kunt uitleven op de golfbaan of tennisbaan. Het oude centrum van Altea leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling door de kleine straatjes met witgekalkte huizen en gebouwen. Verder vindt u in het stadje veel gezellige cafeetjes en restaurantjes. De lange wandelboulevard is de moeite waard om te bezoeken en zeker rond etenstijd of koffietijd. Uitstapjes naar de nabij gelegen steden Alicante en Valencia behoren ook tot de mogelijkheden.

Op de website van La Caza vindt u een groot aanbod prachtige en luxe vakantiewoningen. Altea is een stadje waar een aantal grote vakantiewoningen met zwembad staan. Dat betekent puur genieten met uw partner, gezin of groep.

Wij bieden professionele dienstverlening