Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Administratie & Financieel

Administratie & Financieel

Tja, ook het registreren van uw woning bij de Generalitat de Valencia en het aanmelden van uw huurders bij de Guardia Civil wat op de dag van aankomst moet gebeuren wordt volledig verzorgt door La Caza. Desgewenst organiseren wij ook de volledige aangifte voor de belastingdienst, wel zo makkelijk.

Communicatie

De jarenlange ervaring en specialisatie van La Caza komt vooral tot zijn recht bij deze service. Deze service is speciaal bedoeld voor het afhandelen van complexere gesprekken en e-mails met huurders vaak in een buitenlandse taal, waarbij het van belang is dat er snel en efficiënt actie wordt ondernomen. Door het feit dat wij voor deze gesprekken uitsluitend eigen en zeer ervaren collega’s inzetten vertaald zich dit in meer reserveringen en een vlekkeloos verloop van het gehele boekingsproces.

Met behulp van geavanceerde webbased systemen wordt u als eigenaar continu op de hoogte gehouden van boekingen en alle verdere financiële verwerkingen.

Uiteraard krijgt u hier van ons ook direct terugkoppeling van op welke manier u maar wilt.

Kort samengevat: met deze service verzorgen wij de gehele communicatie en financiële verwerking van de reserveringen volledig transparant en ter inzage voor u als eigenaar.

 

Met een gezonde dosis perfectionisme voor het vak gaan we met veel plezier en een frisse blik voor u aan de slag.

Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 5+6 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza