Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+

Verhuur service

Een huis in Spanje is een droom. Als eigenaar van een woning in Spanje weet u dat als geen ander. Het heerlijke klimaat, de prachtige natuur en de eindeloze stranden maken van een huis in Spanje een rijk bezit. Met een samenwerking met La Caza als lokale service organisatie voelt het niet alsof de verhuur van uw woning een tweede baan is. La Caza levert verhuur service ter plaatse en is gevestigd midden tussen de accommodaties.

Het team van La Caza werkt inmiddels al weer meer dan tien jaar met plezier aan het professioneel verhuur-service verlenen voor eigenaren aan de Costa Blanca. Wij zijn La Caza! Steeds meer (nieuwe) huiseigenaren en huurders weten onze creativiteit en vriendelijke manier van werken en service verlening te waarderen.

De belangrijkste werkzaamheden van La Caza zijn ter plaatse, het verlenen van alle diensten met betrekking tot de verhuur zoals: ontvangst van de gasten en sleuteloverdracht, het aanmelden van de woning bij de Generalid de Valencia, het aanmelden van de gasten bij de Guardia Civil. Service bij calamiteiten of storingen, verzorging van bed en bad linnen, eindinspectie en eindschoonmaak.

U kunt met een gerust hart ontspannen, terwijl wij reclame maken voor uw huis, de communicatie met de gasten overnemen, de betalingen verwerken, een uitgebreide uitleg en service over uw woning aan de gasten verzorgen en de finale oplevering en inspectie aan het einde van de verhuur periode.

Flexibiliteit, korte lijnen, creatief, verrassend en een top service zijn kenmerkend voor La Caza. Dat doen we op z’n Spaans-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement.

Laat de verhuurservice van uw woning aan professionals over! 

 • 10 redenen om met
  La Caza te werken
  10
 • We maken niet alleen wat u ons
  vraagt maar wat je echt nodig hebt
  1
 • Uw resultaat is onze business
  En daar verdiepen we ons grondig in
  2
 • We investeren altijd in de langetermijn relatie met onze klanten3
 • Met ruim 11 jaar ervaring op zak zijn we eindbaas in property management4
 • De vingers van ons team jeuken om voor u aan de slag te gaan5
 • Alles draait om service bij La Caza6
 • Wij zijn La Caza, wij leveren diensten waar je blij van wordt7
 • U moet de hartelijke service van La Caza hebben8
 • Altijd met een flinke dosis positieve energie staan we klaar om u te helpen9
 • Last but not least, het is ontzettend leuk om met ons te werken10
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 3+5 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza