Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Villa Monte Pego

Villa Monte Pego

Bij binnenkomst in de vakantiewoning wordt u meteen omarmd door rust, ruimte, een gezellige sfeer, zon en privacy. In de ochtend duikt u direct vanuit uw bed het zwembad in, zonder visueel gestoord te worden. Dit vakantiehuis zal u optimaal nieuwe energie schenken. 

Uw lunch, drankjes en hapjes kunt maken en serveren vanuit de grote Spaanse buiten keuken die gezellig centraal te midden van zwembad in de schaduw en zon terrassen ligt. Een prachtig uitzicht maakt het schouwspel compleet. Na het diner geniet u met een glaasje Spaanse wijn in de hand nog lang na van de dag, en de avond sfeer op het terras of vanuit de serre. Een verlichte avond duik ligt ook voor u open.

Deze finca achtige woning ligt in het beveiligde en luxe bungalow park Monte Pego bij Denia, met verschillende restaurants, tennis en squash banen Uiteraard is de vakantiewoning voorzien van een internet aansluiting, TV met kanalen voor Europa, Nederland en België. Op het eerste woon niveau is er een gezellige zithoek met openhaard, luxe keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, en beneden een separaat en compleet woon/slaap appartement met eigen tuin en dalzicht. 

De woning laat 2 tot 8 personen comfortabel in zich leven. Het complex wordt omringd door 2400m2 tuin, mediterrane planten, palmen en gras. Een oprijlaan met elektrisch bediende poort en een dubbele garage. Ter afsluiting, rust, privacy, ruimte en veiligheid.
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 8+5 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza