Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Casa Quisi

Casa Quisi

Als je het maximale uit een Spaans vakantieavontuur wilt halen dan is Casa Quisi de unieke plek om dat te ervaren. 

De paradijsvogelbloem doet haar naam eer aan. Zij resideert met groot genoegen in dit prachtige mediterrane natuurgebied. Achter haar ligt het privé-zwembad, waar je heerlijk kunt afkoelen na een warm zonnebad.

Casa Quisi biedt vele mogelijkheden om maximaal te ontspannen. ’s Morgens kun je er bij een ontbijt in de zon op één van de terrassen genieten van het adembenemende uitzicht op het dal. Door het dal stroomt een riviertje, temidden van een oase van rust en groen. Langs dit stroompje kun je prachtige wandelingen maken, zowel naar Benissa als naar Calpe (zie onder omgeving)

Casa Quisi is gelegen in een prachtig natuurgebied. Het huis biedt zowel overdag als ‘s nachts de rust die men nodig heeft. Omdat ieder landhuis of inca een minimale terreinoppervlakte heeft van 10.000m2 en de huizen minstens 220m uit elkaar dienen te staan, merk je weinig van de buren. 

’s Avonds is het heerlijk toeven met hetzelfde uitzicht maar dan met de schoonheid van de ondergaande zon en het genot van een overheerlijk Spaans wijntje in de sfeer van het vroegere Spaanse buitenleven.


Om alvast in de sfeer te komen vindt u hier een recept van visballetjes. 


   

1 geklutst ei mengen met meel zodat het stijf wordt. Garnalen in stukjes snijden en toevoegen. Beetje bakpoeder en zout erbij. 
Op gevoel mengen met melk. Niet te slap laten worden! Dan de gesneden knoflook en peterselie toevoegen. Mengen met staafmixer.  
Olie verwarmen in de pan. Met twee lepels balletjes vormen en in pan laten glijden. Heerlijk voorafje!     Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 4+2 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza