Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
  • Foto over  Javea, zowel toeristisch als cultureel!
  • Foto over  Javea, zowel toeristisch als cultureel! - 1

Javea, zowel toeristisch als cultureel!

Tijdens onze vakantie hebben we verschillende dorpjes bezocht en waar ik persoonlijk naar uit keek was het vissersdorpje Javea. Ik had voor mijn vakantie veel gelezen over de dorpjes aan de Costa Blanca en ik vind het altijd leuk om ook wat cultuur te snuiven.

Javea heeft een oude kern, dit ligt niet direct aan het water maar juist ongeveer een kilometer landinwaarts. In deze oude kern vind je smalle straatjes en is er weinig toerisme te vinden. Ook is er in het oude gedeelte van Javea een kerk ‘’Sant Bartomeu’’. Echt een plaatje om te zien! Mijn man en ik zijn er die dag gezellig met zijn 2e op uit gegaan, echter is hij niet zo’n cultuur snuiver als ik. Toch is het dorpje Javea dan juist een aanrader om te bezoeken. Het dorpje heeft namelijk ook een toeristisch gedeelte. Dit toeristische gedeelte ligt langs de kuststrook en deze is ongeveer 3 kilometer lang. (Playa del Arenal).

Na het bezoeken van het oude gedeelte van Javea zijn wij naar het strandje gegaan. Ik dacht eerst dat het in het hoogseizoen druk zou zijn, maar het viel reuze mee en hebben we daar heerlijk de middag doorgebracht. Na een luiermiddag op het strand zijn we naar de boulevard gegaan (dit ligt er pal achter) om gezellig te dineren. Je hebt keuze uit tal verschillende restaurantjes, deze liggen namelijk verspreid over de gehele kuststrook. Uiteindelijk is onze keuze gevallen op het restaurantje Siesta. We hebben héérlijk gegeten. Er is zowel keuze in vis, en vlees, maar ook pasta gerechten en pizza’s. Er is ook een ruime keus aan verschillende champagnes, dus hebben we onszelf uiteraard hier ook mee verwend!

Na het dineren zijn we nog langs de kraampjes aan de boulevard gestruind, en zijn we vervolgens weer richting onze Casa Maja gegaan. Als je van cultuur houdt maar toch ook een leuk stranddagje met wat toeristische activiteiten wilt combineren, is het vissersdorpje Javea echt een aanrader!
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 10+10 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza