Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
  • Foto over  Mooi uitzicht peñón de Ifach
  • Foto over  Mooi uitzicht peñón de Ifach - 1

Mooi uitzicht peñón de Ifach

De avond voordat we weer naar huis gingen wilden we goed afsluiten met een lekker diner dus zijn we op aanraden van de beheerder naar Calpe gegaan om te eten bij restaurant Timon. Bij aankomst zagen we al dat dit een bijzonder restaurant is omdat het zo mooi gelegen is met een prachtig uitzicht op zee en op de rots peñón de Ifach die daar zo beroemd is! We kregen een leuke tafel aan de rand van het buitenterras zodat we echt volop konden genieten van dat prachtige uitzicht. Het eten was ook heerlijk, heel veel verse vis gerechten maar ook voor de liefhebbers van vlees was er volop keus. We hebben onze vakantie hier dan ook perfect kunnen afsluiten en komen volgend jaar zeker terug in dit gebied want er valt nog veel meer te ontdekken. 
De costa blanca is echt veel uitgestrekter dan wij dachten met een scala aan mogelijkheden. Als de kinderen groter zijn is hier ook voor hen veel te beleven op het gebied van watersport.
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 3+1 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza