Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
  • Foto over  Mooi strand Arenal
  • Foto over  Mooi strand Arenal - 1

Mooi strand Arenal

Wij hebben de vakantieweek voor het grootste gedeelte doorgebracht in de Villa en in het zwembad maar de kinderen zijn dol op de zee en ze wilden daarom graag een dagje spelen in het zand, dus zijn we in de auto gestapt en naar Javea gereden. 

We zijn naar Arenal gegaan om dat we gehoord hadden dat daar mooie stranden zijn en niets was minder waar. Het strand daar is erg breed, mooi en zeer kindvriendelijk omdat het strand geleidelijk afloopt zodat de kinderen er heerlijk konden spelen en zwemmen. 

De boulevard is er ook gezellig om te wandelen met allerlei winkeltjes en leuke restaurants. De route erheen was ook prima te doen, we waren er binnen 25 minuten en het was een leuke route om te rijden met onderweg genoeg te zien.
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 9+2 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza