Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
  • Foto over  Gezellig knus strandje bij Moraira
  • Foto over  Gezellig knus strandje bij Moraira - 1

Gezellig knus strandje bij Moraira

Tijdens ons verblijf aan de Costa Blanca hebben wij verschillende strandjes bezocht. We zijn vaak naar het strandje in Moraira gegaan. Deze was namelijk dicht bij onze vakantie Villa gelegen. (minder dan 10 minuten rijden) Het is een heerlijk strandje, niet te groot, niet te klein, precies goed eigenlijk! Er komen zowel lokale bevolking als toeristen, waardoor het erg divers is. Het is tussen 12:00 en 15:00 ‘smiddags vrij rustig op het strandje, de lokale bevolking houdt denk ik dan siesta! Ook is het deze uren natuurlijk erg warm in de Spaanse zon, maar ik vond het heerlijk!

Ik ben zelf niet zo’n zee zwemmer, maar ik moet zeggen dat ik toch een aantal keer de zee in ben geweest! Het is vrij helder dus je kunt goed zien waar je zwemt/loopt. Ook vond ik het erg fijn dat er geen stenen lagen als je het water in liep. De zee had een heerlijke temperatuur waardoor je toch een beetje kon afkoelen, maar niet koud het water uit kwam!

Bij het strandje in Moraira kun je ook verschillende wateractiviteiten ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld een waterfiets huren. (met glijbaan voor de kids) Wij hebben met zijn vieren een waterfiets gehuurd en hebben ons prima vermaakt! Na een uurtje op zee te zijn geweest hebben we wat in het restaurantje op het strand wat gegeten en gedronken. Het personeel is lokaal, ze zijn erg vriendelijke en spreken goed Engels. Bij dit strandje heb ik echt het gevoel dat ik in Spanje op vakantie was, prachtig weer, lekker eten, leuk strandje en een aangename omgeving!
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 10+1 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza