Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Er op uit in Moraira

Er op uit in Moraira

Wij zijn zojuist teruggekomen van weer een heerlijke week in onze Villa Annamaria in Moraira. Het blijkt maar weer dat je in oktober nog van het heerlijke weer kunt genieten! 's Ochtends is het slechts 5 minuutjes lopen om een krantje te halen. Op ons terras ontbijten en 's middags lekker uitgebreid gaan lunchen bij het strand bij el cafeti de la Mar. Dit restaurant wordt gerund door Nederlandse eigenaren. Probeer de hamburger of een salade!! Top! 's Middags kunt u relaxen bij bij het zwembad en 's avonds uit eten. Luxe restaurants zijn bv La Bona Taula (prijzig).

Eerst een wijntje met uitzicht over de zee en daarna heerlijk eten. Ook d'gust in het centrum is wat luxer, maar ook daar kunt u heerlijk eten. Voor de Italiaanse keuken moet u naar Gemisant, onder aan onze weg (daar serveren ze o.a. lekkere pizza's). Maar wilt u een lekkere Pie, ga dan naar het Engelse restaurant Monroes Cavery, waar je voor slechts € 7,-- heerlijk kunt eten. Verder is er een enorme keuze aan andere restaurants. Een goede bistro is bijvoorbeeld La Bonita.  Het ideale van Moraira is dat alles heel overzichtelijk is. Na een dag weet je alles te vinden. 

Vergeet u vooral niet om naar de vrijdagmarkt te gaan, dit is absoluut een must! In Moraira zijn verschillende plekken waar je gratis kunt parkeren. De grootste parkeerplaats is op het plein waar op vrijdag de markt staat. Hier vindt u altijd een plekje. Vanaf ons huis naar het stadje is het ongeveer 10 minuten lopen, en naar het strand is het nog korter. 

Voor de boodschappen loop ik altijd naar de Pepe la Sal in het centrum met mijn boodschappen kar. Maar er is bij het grote parkeerterrein ook een supermarkt die 18 uur per dag open is. Het fijne van ons huis vind ik dat je alles te voet kunt doen wat handig is als er feestdagen zijn waardoor het erg druk kan worden. 

Als je terug komt van je avondwandeling, kun je nog even lekker nagenieten in de Naja (overdekt terras). Er is veel privacy (geen inkijk van buren). Daar we ons huis pas 6 maanden geleden gekocht hebben (red. begin 2014), blijven we nog even bezig met de puntjes op de i te zetten, zoals een extra groot schaduwterras en het opnieuw betegelen van ons zwembad (winter 2014).Wij worden hierin helemaal begeleid door de medewerkers van La Caza, waar we heel dankbaar voor zijn. Zonder hun hulp zouden wij echt een probleem gehad hebben! Vooral zijn we de beheerder van onze woning erg dankbaar voor zijn hulp en begeleiding.
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 8+3 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza