Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
  • Foto over  Algas kijkt uit op de prachtige zee van Moraira
  • Foto over  Algas kijkt uit op de prachtige zee van Moraira - 1

Algas kijkt uit op de prachtige zee van Moraira

Casa Maja ligt vlak naast het vissersdorpje Moraira. We waren op weg richting het strandje in Moraira, maar tijdens de autorit keken we neer op het tentje : Algas. Mijn man en ik werden beide meteen getriggerd door de mooie locatie van het tentje. We twijfelden geen seconde en zijn meteen omgedraaid richting Algas. Er zijn voldoende parkeerplaatsen dus dit was ook geen enkel probleem! Toen we richting het tentje liepen werd al vrij snel duidelijk dat het uitzicht fantastisch was!

MorairaTijdens het drinken van een koud glas cola in de heerlijke Spaanse zon, keken we vanuit het tentje Algas uit op de prachtige zee van Moraira. Op zee waren er ook verschillende activiteiten gaande. We hebben bijvoorbeeld verschillende mensen gezien die aan het parasailen waren, erg leuk om dat van een afstandje te zien! Naast het uitzicht op zee, hebben we ook heerlijk wat gegeten.

Kortom, wij hebben heerlijk gegeten, met een prachtig uitzicht voor ons. Wij gaan hier zeker nog een keer heen.

Het tentje ligt overigens op loopafstand van het strandje, dus als je even de benen wilt strekken, maar niet een enorme afstand wilt afleggen is dit een ideale locatie. Zo kun je eerst op het strandje verblijven, en vervolgens terug lopen naar Algas en nagenieten van het prachtige uitzicht met een koel drankje in je hand. Een echte aanrader!!
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 8+7 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza