Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+

Huiseigenaren service

Serviceverlening, daar gaan wij voor.

Met wij bedoelen we meer dan wij alleen. Want samen staan wij..., juist ja, sterk. 
Natuurlijk zien wij onszelf als professionals. Maar wat ons betreft is een vraagstuk niet 'u vraagt, wij adviseren'. Ons werk is een wisselwerking tussen onze medewerkers, accountants en administratie deskundigen. Een mix die altijd werkt. Noem onze mensen maar de regisseurs en ons bureau de regiekamer. Eentje waar de koffie altijd lekker is (en de thee trouwens ook).
Wij zorgen voor de afhandeling van allerlei soorten klachten, communicatie met overheid, nutsbedrijven, invoeren van uw auto, postservice, afhandeling van zaken bij overlijden, testament (via een notaris), begeleiding bij ziekenhuisopname, bemiddeling bij geschillen en de neuzen dezelfde kant op bonjouren. 

U kunt ons inschakelen voor tal van zaken, zoals overschrijven elektra, water etc., assistentie bij aankoop van goederen, regelen van alle zaken met de Spaanse instanties, Assistentie bij uw bankzaken en verzekeringen. Oplossen van problemen waarbij wij snel schakelen én vlijmscherp zijn.

U gebruikt La Caza dus als uw persoonlijke assistent, waarbij ons bureau uw persoonlijk secretariaat is. Wat wil ik zeggen? Hoe vertel ik dat? En waar vertel ik het? Verstaan zij mij wel? In de praktijk heeft u een volledig team aan medewerkers tot uw beschikking.

La Caza, meer dan 10 jaar ervaring, cafeïneverslaafd..., full service. Dat is misschien een utopie, maar wij komen toch aardig in de buurt. Bekijk de artikels maar even. Wat wij goed doen, doen we zelf. De rest laten wij over aan onze gewaardeerde partners. 

Zo kunnen wij nog wel een tijdje doorgaan. Maar dat doen wij niet. Genoeg over ons, wij willen liever uw verhaal horen. En dan nog liefst face to face. Let's meet?  Wat kunnen wij voor u doen? Hoe?......  Met ons hoofd en met ons hart, door de mouwen op te stropen en te knallen. We Think, We Love, We do!

Genoeg gezien? Neem contact met ons op, wij gaan graag voor u aan de slag!

 • 10 redenen om met
  La Caza te werken
  10
 • We maken niet alleen wat u ons
  vraagt maar wat je echt nodig hebt
  1
 • Uw resultaat is onze business
  En daar verdiepen we ons grondig in
  2
 • We investeren altijd in de langetermijn relatie met onze klanten3
 • Met ruim 11 jaar ervaring op zak zijn we eindbaas in property management4
 • De vingers van ons team jeuken om voor u aan de slag te gaan5
 • Alles draait om service bij La Caza6
 • Wij zijn La Caza, wij leveren diensten waar je blij van wordt7
 • U moet de hartelijke service van La Caza hebben8
 • Altijd met een flinke dosis positieve energie staan we klaar om u te helpen9
 • Last but not least, het is ontzettend leuk om met ons te werken10
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 9+10 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza