Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Vraagprijs

Vraagprijs

Een goede prijs voor uw woning is belangrijk. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komt La Caza bij u thuis om de woning te inspecteren. Wij letten dan op de ligging en de technische staat van uw woning. Ook willen wij financiële zaken als servicekosten, gemeentelijke belastingen etc. van u weten. 

Belangrijk is de informatie over eventuele gebreken. U kunt daar – indien u dat niet meldt – door de koper achteraf op worden aangesproken. Via de La Caza-database voor woonobjecten controleert La Caza verder de marktprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving.

Ook krijgt u meer informatie over het verplichte energielabel. Op basis van al deze informatie krijgt u een uitstekend advies over een realistische vraagprijs. 

Vergeet de bla bla en ga voor gezond enthousiasme met Hollandse nuchterheid. Daarmee komt u echt verder. 

Welkom bij La Caza!

Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 2+10 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza