Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Bezichtigingen

Bezichtigingen

La Caza coördineert en begeleidt de bezichtigingen. In overleg met u en de kandidaat-kopers met hun makelaar, en stellen een tijdstip vast. 

Zelf hoeft u niet bij een bezichtiging aanwezig te zijn. Het is zelfs beter van niet. Kijkers stellen namelijk vaak meer vragen als u er niet bij bent. Bovendien durven zij meer te zeggen en brengen zij eventuele onduidelijkheden gemakkelijker naar voren. 
De bezichtiging biedt La Caza een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-koper geïnteresseerd is in juist uw woning en waar aanvullende vragen liggen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor het bepalen van de strategie in de vervolgfase en uiteraard bij latere onderhandelingen.

La Caza brengt na de bezichtiging altijd verslag aan u uit over het resultaat.

Genoeg gezegd!!

Service bedrijf, 11 jaar ervaring, offline, online, cafeïneverslaafd...
Zo kunnen wij nog wel een tijdje doorgaan. Maar dat doen wij niet. Wij willen liever voor u aan de slag, neem contact met ons op. En dan nog liefst face to face. Let's meet!

Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 1+4 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza