Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Publiciteitsplan

Publiciteitsplan

Wij komen graag vrijblijvend langs om u te adviseren over de mogelijkheden voor de 1ste indruk van uw woning.

Goede marketing is ook bij woningverkoop belangrijk. Afhankelijk van uw wensen en budget stellen wij een uitgekiend publiciteitsplan op, waarbij kan worden geadverteerd in diverse media. Ook de inzet van sociale media is voor La Caza geen geheim.

Uw woning wordt ook aangemeld bij diverse makelaars uit ons partner programma.

Wanneer u beschikt over een geldig energielabel voor uw woning, dan is het verplicht om dit energielabel te vermelden in advertenties.

Je woning verkoopt zich niet vanzelf. Een goede presentatie is het halve werk. Er is van alles mogelijk, maar welke strategie past het beste bij jouw huis, in jouw gebied? De basis leggen we met ons promotieplan. Vervolgens kijken we samen, of we naast het presentatiepakket aanvullende middelen voor jouw huis gaan inzetten.


Bekijk het met een frisse blik!
Opvallen in de massa, boven het maaiveld uitsteken, daar ligt de uitdaging. Want een woning kan nog zo briljant zijn, als niemand het ziet mist het zijn doel.
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 3+3 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza