Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Vertrek service

Vertrek service

Voor- en eindinspectie (checkin - checkout van de woning)

Het is verstandig om een voor- en eindinspectie van de woonruimte te (laten) verrichten en een check-list te maken van de begin- en eindsituatie. Dit voorkomt op een later tijdstip discussie omdat u als verhuurder zwart op wit heeft staan in welke staat de woning verkeerde aan het begin van de huurperiode.

Uw huurder is verantwoordelijk voor het opleveren van de woning in dezelfde staat als waarin de huurder de woning verkregen heeft. Als verhuurder heeft u de bewijslast om aan te tonen dat eventuele schades bij beginoplevering niet aanwezig waren.

Alleen met een volledig inspectierapport kunt u aanspraak maken op inhoudingen op de waarborg als verrekening

La Caza heeft ruimschoots ervaring met voor- en eindinspecties van vakantiehuizen. Wij werken met een uitgebreid inspectieformulier, maken veelvuldig foto's, noteren meterstanden en het aantal sleutels en wij controleren alle apparatuur op een juiste werking.

Eindschoonmaak

La Caza maakt van de eind schoonmaak een zorgeloze beleving voor u. Vakkundig en gedreven met een positieve schoonmaakwoede brengt ons team uw keuken, badkamer en andere ruimtes weer terug in de schoonste staat. Alsof alles weer nieuw is! Met plaatsvervangende trots staat uw woning weer klaar voor u of de nieuwe gasten.


Uw woning perfect schoon door de La Caza schoonmaak butlers. 

Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 6+6 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza