Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter, van A tot Z .... Van Benissa en Calpe tot Moraira, van dak op het huis tot riolering onder het huis en in de grond en alles wat ertussen zit, wij zijn er voor u. Vakkundig en snel.

Ons team bestaat uit een groep gepassioneerde creatievelingen en partners met uiteenlopende expertise van loodgieter tot tegelzetter en alles daar tussenin. Samenwerking met ons kenmerkt zich door onze persoonlijke 'touch' en wij werken flexibel aan opdrachten en projecten. Wij hebben een 'can do' mentaliteit en maken onze beloftes waar. Bekijk onze artikels met gerealiseerd loodgieters werk in Moraira en Calpe.

Loodgieter, Een ambachtelijke naam voor moderne werkzaamheden.

Het imago van een loodgieter is nog steeds ‘de man met de ontstopper en een gasbrander’. Het ambachtelijke werk is gebleven maar bij La Caza is de loodgieter vooral ook een goedopgeleide vakspecialist. Onze medewerkers zijn uitgerust met moderne apparatuur en gereedschappen. Wij lossen snel en vakkundig problemen op aan waterleidingen, riolering, gasleidingen of de cv-ketel.

Onze loodgieters werk bestaat o.a. uit: 

  • Dakbedekking, dakpannen, dakgoten, alle lood- en zink werk
  • Badkamer en toilet aanpassing en totale renovatie
  • Verwarmingsketels, radiatoren, onderhoud en storingen aan cv-ketel
  • Gas en waterleidingen, reparatie en vervanging
  • Riolering reparatie, aanpassing, verstopping etc.

Doet uw oude installatie het niet meer naar behoren? Heeft uw centrale verwarming een onderhoudsbeurt nodig? Lekt uw kraan, bad of zijn er andere sanitaire problemen? Wij staan meteen voor u klaar! Voor grote en kleine werken in Benissa, Moraira, Calpe of Altea. Daar kunt u op vertrouwen.


Uw opdracht geeft ons een kick! Wij zijn klaar om voor u aan de slag te gaan. 

Geen enkel probleem kent een geheim voor ons. Neem meteen contact met ons op.Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 5+6 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza