Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Voertuigen en rijbewijs

Voertuigen en rijbewijs

Voertuigen en rijbewijs:

Wij kunnen uw bemiddelaar zijn in meerdere zaken. Denkt u aan de invoer van uw Nederlandse auto in Spanje? Dan regelen wij alles van A tot Z. Door onze jarenlange ervaring in Spanje is dit zo geregeld.

De kosten voor het invoeren van een auto in Spanje bestaan voor een niet onaanzienlijk deel uit de kentekenregistratiebelasting (vergelijkbaar met de Nederlandse BPM) en verder nog uit andere leges en belastingen. De kentekenregistratiebelasting is sinds 1 januari 2008 gekoppeld aan de CO2 uitstoot van de auto. Vuistregel is: hoe nieuwer en vervuilender de auto, des te duurder is de invoer er van.

De procedure voor het invoeren bestaat uit het ITV-keuren van de auto in Spanje, het opmeten er van voor het maken van de z.g. "ficha reducida", de afmelding in Nederland bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de aanvraag van de kentekenbewijzen, de betaling van de verschuldigde leges, kentekenregistratiebelasting en de wegenbelasting en het vervaardigen van de kentekenplaten. La Caza verzorgt dit gehele traject voor u.

Let op: met een Spaans kenteken mag u in principe overal in Europa rijden. Echter u mag er alleen in Nederland mee rijden als u aan kunt tonen, dat u GEEN Nederlands ingezetene bent. Het is Nederlands ingezetenen namelijk doorgaans NIET toegestaan met een buitenlands kenteken te rijden in Nederland. Als u bv. over een Spaans Certificado of Tarjeta de Residencia beschikt, dan kunt u hiermee aantonen dat u geen Nederlands ingezetene bent.

Uw rijbewijs omzetten.

Kunt u dat aan?

Indien u een aardig mondje Spaans spreekt en voldoende tijd en geduld heeft, dan kan u het ongetwijfeld aan. Alle anderen, die niet over deze kwaliteiten beschikken doen er goed aan om professionele hulp in te schakelen, 


La Caza gaat graag voor u aan de slag.

Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 3+1 =
Wij bieden professionele dienstverlening