Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Volg La Caza Summertime op
Facebook Twitter Google+
Foto over  Sleutel en post service

Sleutel en post service

Sleutel en post service

1. De Postverzorging:

Wij bieden u de mogelijkheid om van onze receptiediensten gebruik te maken voor een prijs die aantrekkelijker is dan de huur van een postbus. Wij ontvangen en sorteren uw post. Wij scannen en archiveren alles in uw persoonlijke digitale online omgeving.

2. Sleutelbeheer:

U kent het wel, wellicht heeft u er ook wel een naar gevoel van. Te veel mensen en bedrijven die een sleutel van uw woning in Spanje hebben. De makelaar loopt regelmatig zonder aankondiging door uw huis te banjeren, uw gestor, de buren en noem maar op. La Caza fungeert graag voor u als sleutel houder. Wij begeleiden makelaars of leveranciers naar uw woning, openen de deur en wij sluiten weer netjes af. Wij rapporteren het bezoek aan u.

Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 5+8 =
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza