Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Een villa en een auto huren Costa Blanca

U wilt uw vakantie doorbrengen in een villa aan de Costa Blanca en direct een auto huren voor tijdens uw verblijf? Dan bent u met de service van La Caza aan het juiste adres! La Caza  levert verhuur service in opdracht van huiseigenaren aan u als vakantiegast. Wij regelen tevens ook graag het vervoer tijdens uw verblijf. Dus u hoeft niet zelf contact op te nemen met een bedrijf voor autoverhuur aan de Costa Blanca. Wij zorgen dat alles perfect geregeld is.

Perfecte autoverhuur service bij La Caza!

Op de informatie pagina´s van onze woningen vindt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van autoverhuur. Hier kunt u onder andere aangeven welk type auto u wenst te huren tijdens uw verblijf. Nadat u op deze website een vakantievilla heeft geboekt zal het autoverhuurbedrijf in de Costa Blanca direct contact met u opnemen. Zij zorgen voor de verdere afwikkeling en de service.

Ga direct op zoek naar de mooiste villa's

Bekijk direct het aanbod vakantievilla´s aan de Costa Blanca. Ga naar accommodaties en kies de woning van uw keuze. Indien deze woning nog beschikbaar is tijdens de gewenste periode kunt u eenvoudig online uw reservering plaatsen.


Naar auto huren
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza