Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Waarom La Caza

Meer dan 14 jaar actief in het gebied Costa Blanca

La Caza is al meer dan 14 jaar werkzaam in de Costa Blanca, Spanje. Alle medewerkers van La Caza kennen het gebied erg goed en kunnen u met raad bijstaan. 

Met twee benen in het gebied zelf

La Caza en alle medewerkers zijn gevestigd midden in het werkgebied, de Costa Blanca.

Duizenden tevreden klanten

La Caza heeft een hoog percentage terugkerende gasten, daar zijn wij blij mee. Ook zijn veel huizen uit het aanbod al jarenlang  voorzien van service van La Caza. Daarmee geven de huiseigenaren aan tevreden te zijn met La Caza en de gasten die hun woning betrekken. 
De kwaliteit die La Caza biedt naar zowel de huiseigenaar als de huurder staat in een hoog vaandel. Dit resulteert ook jaarlijks weer in vele tevreden gasten en leuke recensies. 

Eigen technische dienst

Natuurlijk zorgt de huiseigenaar in samenwerking met La Caza ervoor dat uw vakantiewoning tip top in orde is. Het kan echter voorkomen dat er soms een technisch ongemak zich opdoet. Onze eigen technische dienst zal alle inspanningen verrichten om deze ongemakken zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Persoonlijke ontvangst

U wordt door La Caza persoonlijk ontvangen op het service kantoor en zijn natuurlijk ook continue aanspreekbaar tijdens uw verblijf.

Honderden recensies

Bij alle huizen op onze website vindt u recensies van eerdere gasten. Deze recensies zijn geplaatst door onze gasten zelf en geven u een goed beeld over de sfeer en werkwijze van La Caza.


Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza