Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Uw zekerheden

Generalitat Valencia

Logo generalitat valencia La Caza is een van de eerste bedrijven uit de toeristenbranche welke als Spaanse onderneming is geregistreerd door de Generalitat Valencia. De Generalitat staat voor de Spaanse overheid. Inschrijven bij de Generalitat betekent ook erkend zijn door de Generalitat. Ons bedrijf is door de Generalitat gescreend en we leggen voortdurend verantwoording af over onze organisatorische en financiële bedrijfsvoering. Wij zijn ingeschreven onder nummer EG-636-A.


Confianza Online

In 2010 is La Caza aangesloten bij Confianza online. Bedrijven die dit keurmerk mogen voeren hebben aangetoond dat zij voldoen aan de zeer zware eisen welke bij koninklijk besluit 292/2004 door de Spaanse overheid zijn gesteld aan gecertificeerde deelnemers. 
Onze aansluiting bij dit kwaliteit label betekent ook dat we voortdurend moeten voldoen aan de regels van de "code van ethiek van interactieve reclame en elektronische handel” Ook worden contractuele transacties met consumenten voortdurend getoetst en moeten onze leveringsvoorwaarden in overeenstemming zijn met de richtlijnen.
Onze aansluiting bij Confianza Online toont aan dat La Caza een kwalitatief hoogwaardige organisatie is die de consumentenbelangen hoog in het vaandel heeft.


Aecem/Fecemd

La Caza is lid van de Spaanse Thuiswinkel Organisatie Aecem/Fecemd, onderdeel van de overkoepelende Europese organisatie EMOTA (European Mail Order and Distance Selling Trade Association). La Caza toont hiermee aan als professionele serviceorganisatie te staan voor voortgaande ontwikkeling, natuurlijk ook in uw belang.
Registro Mercantil

LogoLa Caza is vanaf 2005 ingeschreven bij het Registro Mercantil de Alicante onder blad A-105277, deel 3163, folio 10 met CIF nummer B02919504.
Dit register is het Spaanse equivalent van de Nederlandse Kamer van Koophandel.Sinds 2005! 

In deze periode hebben we veel bereikt. Vakantiegasten die opteren voor de Costa Blanca kunnen niet meer om ons heen. Als u het aanbod van stuk voor stuk fantastische vakantiewoningen bekijkt zult u dit met ons eens zijn.
La Caza is een service organisatie die niets aan het toeval wil overlaten. Elke reservering is voor ons uniek. Bij ons bent u geen nummer. Wij kijken steeds weer uit naar de komst van elke gast en zijn uitstekend voorbereid op uw komst.

Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza