Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Over La Caza - het bedrijf

La Caza zet als verhuurder van vakantievilla’s en -appartementen in op kwaliteit en betrouwbaarheid. Persoonlijk contact met u als huurder staat daarbij centraal. Sinds 2005 bemiddelen wij vanuit de Costa Blanca Noord - dus met beide benen middenin ons werkgebied - in vakantieaccommodaties die het beste te bieden hebben.

Ons kantoor is gevestigd in Benissa, een centraal gelegen dorp aan de Costa Blanca. Een compact, servicegericht team onderhoudt daar het contact met u als huurder en de huiseigenaren van La Caza. 
U reserveert uw vakantievilla online, via de website van La Caza.

Wij zijn voortdurend telefonisch of via e-mail bereikbaar voor vragen over uw reservering/boeking of andere zaken; ook tijdens uw verblijf.

La Caza is gevestigd ter plaatse, kent alle huizen uit ons verhuur aanbod en heeft een intensief contact met de huiseigenaren. Alle vakantiehuizen van La Caza worden op diverse criteria beoordeeld alvorens ze worden toegelaten tot ons kwalitatieve aanbod. Denk bijvoorbeeld aan de faciliteiten, de ligging en het comfort van het huis, de staat van onderhoud, de schoonmaak en de ontvangst ter plaatse. 

Vakantieaanbod van hoge kwaliteit.
Kwaliteit loopt als rode draad door het productaanbod en de dienstverlening van La Caza. Ook de feedback van eerdere gasten speelt een belangrijke rol in het bewaken van de kwaliteit.  
Rode draad in ons productaanbod en dienstverlening zijn uw zekerheden. Dankzij de zekerheden boekt u vertrouwd bij La Caza uw vakantiehuis!

Onze constante kritische houding  en de inzet van vakantiehuiseigenaren en beheerders dragen bij aan een continue focus op kwaliteit.

Ruim voor uw aankomstdatum neemt een service manager van La Caza contact met u op. 
Hij of zij is vanaf dat moment uw contactpersoon, ook tijdens en na uw vakantie. 

Op de dag van uw aankomst zal een service manager van la Caza u ontvangen bij de woning, uw bed is opgemaakt en de nodige uitleg over de woning en gebruiksapparatuur wordt u aangeboden. 

De service manager van La Caza helpt u graag op weg, wanneer u nog vragen heeft over de directe omgeving.

Wij bieden professionele dienstverlening