Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Over la caza - het bedrijf

La Caza zet als service bedrijf voor een verhuurder van vakantievilla’s en -appartementen in op kwaliteit en betrouwbaarheid. Persoonlijk contact met u als huurder staat daarbij centraal. Sinds 2005 bieden wij service in opdracht van huis eigenaren aan gasten aan de Costa Blanca Noord - dus met beide benen middenin ons werkgebied - in vakantieaccommodaties die het beste te bieden hebben.

Ons kantoor is gevestigd in Benissa, een centraal gelegen dorp aan de Costa Blanca. Een compact, servicegericht team onderhoudt daar het contact met u als huurder en de huiseigenaren van La Caza. 
U reserveert uw vakantievilla online, via deze website.

Wij zijn voortdurend telefonisch of via e-mail bereikbaar voor vragen over uw reservering/boeking of andere zaken; ook tijdens uw verblijf.

La Caza is gevestigd ter plaatse, kent alle huizen uit het verhuur aanbod en heeft een intensief contact met de huiseigenaren. Alle vakantiehuizen  worden op diverse criteria beoordeeld alvorens ze worden toegelaten tot onze kwalitatieve service werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan de faciliteiten, de ligging en het comfort van het huis, de staat van onderhoud, de schoonmaak en de ontvangst ter plaatse. 

Vakantieaanbod van hoge kwaliteit.
Kwaliteit loopt als rode draad door het productaanbod van eigenaren en de dienstverlening van La Caza. Ook de feedback van eerdere gasten speelt een belangrijke rol in het bewaken van de kwaliteit.  
Rode draad in het productaanbod en dienstverlening zijn uw zekerheden. Dankzij de zekerheden boekt u hier vertrouwd uw vakantiehuis!

Onze constante kritische houding en de inzet van vakantiehuis eigenaren en beheerders dragen bij aan een continue focus op kwaliteit.

Ruim voor uw aankomstdatum neemt een service manager van La Caza contact met u op. 
Hij of zij is vanaf dat moment uw contactpersoon, ook tijdens en na uw vakantie. 

Op de dag van uw aankomst zal een service manager van la Caza u ontvangen op het service kantoor en u de sleutel van uw vakantiewoning overhandigen. Uw bed is opgemaakt en de nodige uitleg over de woning en gebruiksapparatuur wordt u aangeboden. 

De service manager van La Caza helpt u graag op weg, wanneer u nog vragen heeft over de directe omgeving.

Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza