Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Zoeken

Makelaar Moraira

Welkom bij La Caza, uw makelaar voor Moraira en omstreken. Vanuit ons makelaarskantoor in Benissa bieden wij de beste mogelijkheden om uw huis of appartement te kopen of te verkopen in Moraira! Dit doen wij al meer dan 12 jaar in het gebied Benissa, Calpe, Altea en Moraira en nabijgelegen plaatsen. Ons makelaarskantoor in Benissa is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de beste presentatie, de perfecte positie op internet en een uitgekiende verkoopstrategie.

Wij jagen overal achteraan om de juiste verkoper en koper bij elkaar te brengen; daarom zijn wij succesvol als makelaar in Moraira. Wij vinden het geweldig als wij voor u de mooiste deal kunnen sluiten: “Yes, het huis is verkocht!” denken en roepen wij zachtjes met ons allen op ons makelaarskantoor.

Onze huizen in Moraira

Prachtige villa met dubbele woonlaag in Moraira

Spanje, Moraira


3 Slaapkamers
2 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Moderne villa met privé zwembad Moraira

Spanje, Moraira


5 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Luxe gelijkvloerse villa in Moraira met zeezicht

Spanje, Moraira


4 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Nieuwbouw villa op loopafstand van strand Moraira

Spanje, Moraira


3 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Rustieke villa in Moraira in een groen omgeven wijk

Spanje, Moraira


4 Slaapkamers
2 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Ruime villa met zeezicht in Moraira

Spanje, Moraira


4 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Villa nabij het centrum van Moraira

Spanje, Moraira


4 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Traditionele villa met appartement in Moraira

Spanje, Moraira


5 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Landhuis in Moraira met uitzicht op vallei

Spanje, Moraira


6 Slaapkamers
4 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken

MAKELAAR MORAIRA

Makelaarskantoor voor Moraira

Makelaarskantoor Moraira gezocht? Zoek niet langer, want u bent beland op de website van makelaarskantoor La Caza. Wij kennen de woningmarkt in Moraira en directe omgeving als geen ander. Onze kennis werkt in uw voordeel. Als u uw woonwensen vertelt, laten wij u kennismaken met uw droomwoning. Zoekt u begeleiding bij de verkoop van uw woning? Ook dan staan wij voor u klaar met professionele ondersteuning. Wij helpen u van A tot Z. Onze actieve makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor u. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering, goed overleg en betrokkenheid. Enthousiast en eerlijk. Kennis van de regionale woningmarkt van Moraira en ruime ervaring in het makelaars vak. Kritische sparringpartner en full-service in haar dienstverlening. Dat is wat u van La Caza mag verwachten. U bent bij ons als klant een partner en wij gaan alles uit de kast halen om jouw huis snel en voor een goede prijs te (ver) kopen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Aandachtspunten die bij ons makelaarskantoor centraal staan en die je van een makelaar mag verwachten. Vanzelfsprekend natuurlijk goed, gedegen en professioneel. We geven toe, dit zijn mooie woorden en we voegen er graag nog iets aan toe: begeleiding en service die een stapje verder gaat. Een makelaar die aan jouw kant staat of het nu gaat om het verkopen of kopen van jouw (toekomstige) huis in Benissa. Nieuwsgierig geworden? 

Maak een afspraak en maak kennis met La Caza makelaardij.Uw aankoopmakelaar in de regio Moraira!

Spannend! U begeeft zich op de woningmarkt in Moraira en hebt een te gekke Villa gezien en wilt niet dat deze aan uw neus voorbij gaat. Wat nu? Maak gebruik van onze aankoopbegeleiding! Want wij hebben het hier wel over de aankoop van een woning, niet van een pakje boter. U wordt serieuzer genomen met een deskundige aan uw zijde en wij zoeken ook nog alles voor u uit! Uw ideale villa of appartement in Moraira voor de scherpste prijs? Als ervaren aankoopmakelaar in de regio Moraira besparen wij u tijd én geld bij de aankoop van een woning. Als makelaar geven wij u alle ondersteuning en begeleiden wij u gedurende het hele proces tot en met de afwikkeling bij de notaris en eventueel de bijbehorende nazorg. Zoekt u een gevestigde partner voor de verkoop, aankoop of taxatie van een huis? La Caza Makelaars is al meer dan twaalf jaar thuis in Moraira, Benissa, Calpe, Altea en overige dorpen aan de Costa Blanca. We kennen de huizenmarkt en weten wat er speelt door onze lokale marktkennis, enthousiasme, betrouwbaarheid en openheid vormen samen het stevige fundament van La Caza Makelaars. Natuurlijk staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. U kunt erop vertrouwen dat uw belangen goed worden behartigd.


Verkoopmakelaar Moraira


U gaat uw huis te koop aanbieden in Moraira. Op het moment dat u dat besluit heeft genomen, komt er veel op u af. Behalve dat het betekent dat u ook gaat verhuizen, vraagt het verkopen van de bestaande woning een grondige aanpak. Want welke prijs kan ik voor mijn woning vragen? Hoe lang duurt het voordat het huis verkocht is? Wat is de rol van een makelaar? Met welke makelaar moet ik in zee gaan?

U kunt uw huis zelf in de verkoop zetten. Dat vergt wel verstand van zaken, want aan de verkoop van een woning kleven namelijk nogal wat risico’s en valkuilen. Wie is de beste verkoopmakelaar in Moraira voor uw huis? Dat hangt met name af van uw wensen en eisen. Zoekt u de beste koper voor uw woning? Wilt u een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst? Een zo kort mogelijke verkooptijd? Of zo veel mogelijk van alles? Tja laten we eens arrogant doen en u vertellen dat La Caza Makelaars op alle onderdelen hoog scoort. Als verkoopmakelaars zijn we actief in en om Moraira.


De makelaar voor Moraira die verkoopt!


De huizenmarkt in Moraira is zeker geen loterij, maar het geluk een handje helpen kan wel. De werkwijze waarmee La Caza makelaardij huizen verkoopt, is met passie en volle gedrevenheid en gewoon heel goed ons huiswerk doen, waar het in de regel altijd mee begint. Een goed geïnformeerd en gemotiveerd team van ervaren makelaars zorgt daarna voor een succesvolle verkoop volgens uw wensen.

 


Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza