Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Zoeken

Onze huizen in Javea

Charmante villa met groot zwembad

Spanje, Javea


5 Slaapkamers
4 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Prachtige luxe villa

Spanje, Javea


6 Slaapkamers
6 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Mooie villa met geweldig uitzicht over de bergen

Spanje, Javea


3 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Mooie villa met panoramisch zicht

Spanje, Javea Mooie villa met panoramisch zicht


4 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken

Makelaar Javea


Hartelijk welkom bij La Caza makelaar Javea! 

Wonen aan de Costa Blanca, regio Javea en omstreken? La Caza Vastgoed is uw makelaar.

U bent in goede handen bij deze makelaar. We maken van de verkoop van uw huis een geweldige ervaring en de zoektocht naar een nieuwe villa in Javea een feest. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen of verhuren van woningen en kunnen u binnen afzienbare tijd aan uw gewenste villa of appartement in Javea helpen. Als actief makelaarskantoor adviseren wij u over alles op het gebied van wonen in de regio Javea. Op onze eigen wijze assisteren wij u met het kopen van uw woning of villa in de regio Javea. 
Wij zijn een informeel en betrokken kantoor. Korte lijnen, goede service, snelle actie en maximaal bereikbaar. Door jarenlange ervaring helemaal thuis op de woningmarkt in Javea. Het behalen van het beste resultaat voor onze opdrachtgevers, daar gaan wij voor! Onze opdrachtgevers moeten zich prettig voelen bij ons kantoor. Daar werken wij elke dag vol energie en uiterst enthousiast aan! 

Ervaar het zelf en kom kennis maken! 

Woning verkopen in Javea? 

Een woning verkopen, dat doet u niet elke dag. Best spannend dus. U wilt een goede prijs en hoopt dat het huis snel verkocht wordt. Tegelijkertijd vindt u het misschien lastig om afscheid te nemen van uw vertrouwde stek. Bij La Caza begrijpen wij dat. Daarom doen wij er alles aan om uw woning in Javea goed en prettig en snel te verkopen. 

Wij werken met veel plezier vanuit ons kantoor in Benissa en helpen u graag met bijvoorbeeld het verkopen of aankopen van uw woning, Villa of appartement of het verhuren van woningen in Javea. Villa Kopen in Javea bij makelaar La Caza 


La Caza. Uw partner. Als makelaar, als verhuurbedrijf, als onderhoudsbedrijf en gestoria. Als financieel adviseur of als uw vraagbaak bij belastingen. Costa Blanca is onze thuisbasis en het gebied rondom Javea, Moraira, Calpe, Denia en Altea kennen wij als onze broekzak. Wij zijn er al vanaf 2002. Destijds startten wij met het verhuren van vakantiehuizen in Javea en vanaf dat moment zijn wij meegegaan met de tijd, de markt blijven volgen, Nu, veertien jaar later, en met de makelaardij zijn er inmiddels veel tevreden klanten de revue gepasseerd en wordt er nog steeds met passie naar de toekomst gekeken. 

Maak ook gebruik van onze ervaring Laten wij eens praten! 

La Caza makelaar, thuis in onroerend goed van Javea 

De omgeving van Javea is een gebied met een prachtig karakter. Het is een geweldige regio om te wonen met volop recreatiemogelijkheden! Een gebied vol met karakteristieke dorpen en veel cultuur en dat alles in het prachtige 5 sterren landschap. Bovendien weet het toerisme Javea uitstekend te vinden gezien de gunstige ligging. 
La Caza Makelaardij is al jarenlang actief in de Costa Blanca en wij kennen Javea dan ook als geen ander. Met ons enthousiaste team van ervaren professionals zetten wij ons dagelijks in om u te helpen, te adviseren en te begeleiden met het kopen of verkopen van een villa in Javea. 

Bekijk het aanbod, loop gerust bij ons naar binnen, bel of mail voor een afspraak. Graag tot ziens!

Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza