Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Zoeken

Makelaar Calpe

Bent u op zoek naar een makelaar in Calpe? Bezoek dan eens La Caza Makelaardij Calpe. Een professioneel makelaarskantoor met vakkennis, voldoende marketinginstrumenten, een zeer uitgebreid netwerk, integriteit, ruime ervaring en gedreven en professionele medewerkers. Als verkoper of koper van een villa in de regio Calpe wilt u alleen het beste.

Op onze uitgebreide website vindt u alle informatie over ons makelaarskantoor en een compleet aanbod van de diensten die wij aanbieden voor het kopen of verkopen van een villa in Calpe. Wij bieden persoonlijke makelaardij op het gebied van aankoop en verkoop van zowel vrijstaande huizen als appartementen. Daarnaast bieden wij, diensten met betrekking tot verhuur.

Onze huizen in Calpe

Villa in Calpe met veel privacy

Spanje, Calpe


3 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Villa met uitzicht in Calpe

Spanje, Calpe


4 Slaapkamers
2 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Mooie villa met 2 verdiepingen in Calpe

Spanje, Calpe


3 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Goed onderhouden villa in Calpe

Spanje, Calpe


3 Slaapkamers
2 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Prachtige villa met ruim perceel in Calpe

Spanje, Calpe


5 Slaapkamers
4 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Villa in Calpe met panoramisch uitzicht

Spanje, Calpe


4 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


In aanbouw moderne villa in Calpe

Spanje, Calpe


4 Slaapkamers
3 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken


Exclusieve villa in Calpe

Spanje, Calpe


4 Slaapkamers
4 Badkamers
0 Personen


Nu bekijken

Makelaar Calpe

Makelaar met marktkennis in Calpe

Marktkennis, altijd enthousiast blijven en blijven vernieuwen en een realistische kijk op de woningmarkt van Calpe, waarbij wij door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan in de regio van Calpe. Bent u voornemens uw huis te verkopen, een villa te kopen in Calpe of wilt u graag weten wat uw Villa of appartement waard is? Neem vrijblijvend contact met ons op! De marktkennis van de makelaardij hebben wij opgedaan door de jarenlange ervaring in en rond Calpe. Wij weten wat er speelt, waar behoefte aan is en wat de prijzen zijn. Op deze manier kunnen wij goed inschatten waar de koper naar op zoek is. Doordat we gemiddeld ca. 200 woningen in de verkoop hebben komen wij elke dag weer nieuwe kopers tegen. Door goed te luisteren weten wij vaak snel waar deze kandidaten naar op zoek zijn in Calpe.

 

La Caza Makelaar Calpe, ‘n veelzijdige kijk op onroerend goed

La Caza makelaar is helemaal thuis in Calpe en kan ervoor zorgen dat de stap naar het kopen van een villa of appartement een weloverwogen stap wordt. Wij combineren een jarenlange ervaring in de huizenmarkt in Calpe en omgeving met een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Hierbij staat u en niet een gebouw centraal en staan zaken zoals, transparant, betrokken en persoonlijk hoog in het vaandel. Wij adviseren, begeleiden, geven duidelijkheid. En zorgen er zo voor dat elke klant een goed doordachte beslissing kan nemen. Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Calpe en omstreken? Neem dan contact met ons op. Wanneer u op zoek bent naar een woning in Calpe, dan is het wellicht interessant om door ons woningaanbod te bladeren. Hier vindt u namelijk altijd ons huidige aanbod van koopwoningen in Calpe, zodat u precies weet wat we u te bieden hebben.

Huis verkopen in Calpe

Ons makelaarskantoor beschikt over een totaalconcept om de verkoop van uw woning een succes te maken. Het is onze professie om te zorgen voor een aansprekende professionele presentatie van de woning om op te vallen tussen het grote aanbod in Calpe. Het is een must dat de makelaar expert van de huizenmarkt in Calpe is. Wellicht gaat u zich verbazen over alle mogelijkheden die onze makelaar en hypotheekadviseur u samen kunnen bieden. Natuurlijk mag u van ons verwachten dat we als makelaar transparant en bereikbaar zijn; Als verkoper van uw huis stellen wij u continu op de hoogte hoe het met de verkoop van uw woning is gesteld. La Caza Makelaars Calpe is dagelijks op zoek naar oplossingen om uw woning tegen de beste condities te verkopen of aan te kopen. Wij staan altijd voor u klaar, ook ná kantoortijden en in het weekend. Het is onze missie om u te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Welkom bij La Caza Makelaardij Calpe. 

Huis kopen in Calpe

Met een grote dosis persoonlijke aandacht, een creatieve werkwijze en een passie voor bouwstenen zijn wij jouw makelaar in Calpe. Dat doen we al meer dan twaalf jaar, dat is La Caza makelaars. Een klein maar zeer dynamisch makelaarskantoor. Flexibiliteit, deskundigheid en passie voor het vak. Wij beseffen als geen ander dat een huis of appartement kopen een belangrijke stap is, het is ons vak om je daarbij te helpen! Lastig om jouw droomvilla te vinden in het grote woningaanbod in Calpe? Met onze geavanceerde zoekmethodes maakt het je zoektocht stukken makkelijker. Een huis is meer dan een hoop stenen en dat begrijpen onze makelaars. Wij durven anders te zijn en dat doen we ook, wel met een duidelijke visie en strategie. Ons enthousiaste team is eerlijk, open, vernieuwend en staan continu voor je klaar. Hiermee maken wij het verschil en zijn wij de makelaar die voorop durft te lopen. Het is niet zomaar wat wanneer u een huis wilt kopen in Calpe, daar komen veel zaken bij kijken. Als aankoopmakelaar blijven wij scherp, ook als u door liefde voor een bepaalde woning verblind wordt en de kans op vergissing of dat er zaken over het hoofd worden gezien groter wordt. Natuurlijk staat de aankoopmakelaar met de onderhandelingen zijn mannetje (vrouwtje?). Zo zorgt deze ervoor dat je nooit te veel betaalt.


Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza