Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al uw Gestoria werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!

Zoek uw vakantiewoning

Zoeken

Makelaar Calpe

Bent u op zoek naar een makelaar in Calpe? Bezoek dan eens La Caza Makelaardij Calpe. Een professioneel makelaarskantoor met vakkennis, voldoende marketinginstrumenten, een zeer uitgebreid netwerk, integriteit, ruime ervaring en gedreven en professionele medewerkers. Als verkoper of koper van een villa in de regio Calpe wilt u alleen het beste. 

U bent op zoek naar een makelaar van La Caza Makelaardij.

Full-service makelaar en financiële dienstverlening

Op onze uitgebreide website vindt u alle informatie over ons kantoor en een compleet aanbod van de diensten die wij aanbieden voor het kopen of verkopen van een villa in Calpe. Wij bieden persoonlijke makelaarsdiensten op het gebied van aankoop en verkoop van zowel Villas als appartementen. Daarnaast bieden wij, diensten met betrekking tot verhuur.

Makelaar La Caza is u graag van dienst met betrekking advies voor uw hypotheek of uw assurantiën.

Makelaar met marktkennis in Calpe

Marktkennis, altijd enthousiast blijven en blijven vernieuwen en een realistische kijk op de woningmarkt van Calpe, waarbij wij door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan in de regio van Calpe. Bent u voornemens uw huis te verkopen, een villa te kopen in Calpe of wilt u graag weten wat uw Villa of appartement waard is? Neem vrijblijvend contact met ons op!
De marktkennis van de makelaardij hebben wij opgedaan door de jarenlange ervaring in en rond Calpe. Wij weten wat er speelt, waar behoefte aan is en wat de prijzen zijn. Op deze manier kunnen wij goed inschatten waar de koper naar op zoek is. Doordat we gemiddeld ca. 200 woningen in de verkoop hebben komen wij elke dag weer nieuwe kopers tegen.

Door goed te luisteren weten wij vaak snel waar deze kandidaten naar op zoek zijn in Calpe.

La Caza Makelaar Calpe, ‘n veelzijdige kijk op onroerend goed

La Caza makelaar is helemaal thuis in Calpe en kan ervoor zorgen dat de stap naar het kopen van een villa of appartement een weloverwogen stap wordt. Wij combineren een jarenlange ervaring in de huizenmarkt in Calpe en omgeving met een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Hierbij zijn ‘persoonlijk’, ‘helder’ en ‘betrokken’ de sleutelwoorden. Bij ons staat u en niet het pand centraal. Wij adviseren, begeleiden, geven duidelijkheid. En zorgen er zo voor dat elke klant een goed doordachte beslissing kan nemen.

Contact opnemen met La Caza-Makelaardij Calpe

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Calpe en omstreken? Neem dan contact met ons op. Wanneer u op zoek bent naar een woning in Calpe, dan is het wellicht interessant om door ons woningaanbod te bladeren. Hier vindt u namelijk altijd ons huidige aanbod van koopwoningen in Calpe, zodat u precies weet wat we u te bieden hebben.

U ziet onze borden niet voor niets overal staan!

Wij bieden professionele dienstverlening