Nederlands Engels Duits Frans Spaans

Mijn La Caza

Login bij mijn La Caza
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Zoekt u een klussenbedrijf? Zoekt u kwaliteit? Dan zoekt u ons!
Al het werk tot in de puntjes georganiseerd. Service verlening, daar gaan we voor.
Uw woning professioneel kopen of verkopen? La Caza is uw makelaar!
Zoeken

LCV2723 - Lliber

Een unieke finca te koop, gelegen halverwege het traditionele dorp Llíber en het stadje Gata de Gorgos, met een mooi open uitzicht over de bergen. Het is een heel bijzonder huis en volledig gerenoveerd. Het heeft 1 slaapkamer, 1 badkamer, woonkamer met open haard en pellets brander. En een landhuis keuken met een prachtige rui rau. Er is een gastenhuisje van 20 m2 met 1 slaapkamer en 1 badkamer. Ook een toren kamer met een balkon... Verder heeft het ecologische zwembad (nieuw van 2007), verwarming, berging, barbecue, water tank, wasruimte en terrassen. De elektriciteit en water installatie is nieuw. In het huis kan gemakkelijk een tweede slaapkamer gemaakt worden. De locatie van deze finca is uitstekend geschikt voor natuurliefhebbers. Een bezichtiging is zeer de moeite waard.
La Caza
 • Laagste prijsgarantie
 • Aangesloten bij Confianza/Aecem/Fecemd
 • Meer dan 12 jaar ervaring
 • Gevestigd ter plaatse

Algemeen:

 • Verwarming
 • Open haard
 • Berging
 • Water tank
 • Wasruimte
 • Overdekt terras en open terrassen
 • Zwembad
 • Bergzicht


De villa is gelegen aan de rand van Benissa bij Lliber. Het gebied typeert zich door veel groen en de uitzichten vanaf de woning zijn magnifiek. De afstand naar het leuke Spaanse dorp Jalon is ca. 3,5 km. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Ook het dorp Benissa (op ca. 5 km) is een goede locatie voor het doen van uw dagelijkse boodschappen.

Wanneer u de kust en de stranden wilt bezoeken zijn Calpe en Moraira (beide op ca. 15 km) aanraders. Wanneer u de uitgerekte zandstranden van Javea wilt bezoeken (op ca. 20 km) kunt u genieten van een mooie rit door het binnenland voordat u de kust bereikt. Zeker is de rit alleen al de moeite waard!

In de dorpen treft u voldoende restaurants en vertier om eens lekker uit eten te gaan.

Het vliegveld van Alicante is ca. 85 km van de woning en het vliegveld van Valencia is op ca. 120 km van de woning. Beide zijn prima luchthavens om op aan te vliegen.
Alicante
85 km
Strand
15 km
Valencia
120 km
Zee
15 km
Restaurant
4 km
Levensmiddelen
4 km
Deze woning
Deze woning
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Koophuizen
Koophuizen
contactformulier
Wij bieden professionele dienstverlening
Over La Caza

La Caza levert service ter plaatse in opdracht van huiseigenaren aan u als gast in deze luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en service, daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.
Transparantie en integriteit kenmerken de service van La Caza. Oftewel, met La Caza kiest u voor royaal vakantiecomfort, geregeld door een betrouwbare service organisatie.
Lees meer over La Caza